JOYCE FOOD CORNER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 21 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Joyce Food Corner. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 19:10 Eten was warm en dat is ook de enige pluspunt. Bezorger was heel erg aardig, daarom 3 Sterren
12 jul 2024 om 20:07 Bezorger,moest zoeken, vandaar de 10 minuten te laat, wat kan gebeurrn Eten was lekker alleen wt zout,kan zijn, omdat wijminderzout eten Verder geen op en aan merking Lekker
6 jul 2024 om 10:04 Wat je besteld volgens de menukaart hadden ze niet meer en kwamen dat pas na 45 minuten melden. Dus hier bestel ik niet meer.
2 jul 2024 om 22:02 Het eten was warm en lekker! En op afgesproken tijd bezorgd! Ben erg tevreden!
2 jul 2024 om 19:47 Bestelling 2u later bezorgd, lekkerder rotirol gehad en niet alles wat ik besteld had was, wel geld terug gehad. Ga hier niet meer bestellen. Ga ook niet meer via thuisbezorgd eten bestellen
30 jun 2024 om 0:09 Super lekker gegeten, topservice qua bestelling. Kroepoek was er niet, dus is keurig aangevuld met een vervanging. Kan dit restaurant alleen maar aanraden. Bestelling was ook keurig op tijd.
25 jun 2024 om 20:12 Slechte service..heel slecht zelfs. Bezorging duurt lang. De was niet compleet. 1 uur lang wachten om achteraf gebelt te worden om te horen dat wat je besteld hebt op is. En dan weeeeer een uur wachten.
19 jun 2024 om 20:25 Eten was er snel en warm! En zoals altijd super lekker. De roti maaltijd lam was goed gekruid en lekker mals. De saté was ook echt heel mals, met een lekkere dikke saus! Deze keer geen bara hete kip besteld, maar dat is ook zeker een aanrader!
6 jun 2024 om 6:52 Nee, als surinaamse nooit meer, zonde van mijn geld. Jammer
25 mei 2024 om 21:59 Eten was smerig. Ik had een roti rol hete kip. Werd ik na 1u gebeld met dat die op was oké. Dan maar voor de kerrie kip, die was dus heel waterig, het druppelde net niet. Ook had ik een broodje kip ketjap die was absoluut niet te kanen. Heb weggegooi
25 mei 2024 om 7:38 Het duurde meer dan 2 uur voordat de bezorger kwam. Eten was niet warm meer, smaakte naar niks en de pindasaus was niet vloeibaar, het was een soort klont.
24 mei 2024 om 20:49 Roti rol and meal both with no sauce and dry, flavor is ok Delivery took over 90 minutes